ЦИТАТИ ТИЖНЯ

11.12.2009

Віктор Янукович,
голова Партії регіонів
— про страшилки на свою адресу:

— Ви спитайте у виборців, що вони про вас («помаранчевих») думають, про цю владу, про цього Прем’єра. Я дивуюся, що вони вважають, що можна усидіти в кріслі. Вони п’ять років, як кажуть, крутили цей спектакль, а зараз вирішили намалювати Януковича таким страшним, налякати людей.

(ICTV)

 

Володимир Литвин,
Голова Верховної Ради
— про специфіку роботи спікером:

— Люди, мабуть, зрозуміли, що в мене терпіння безмежне. Жодна інша людина не витерпіла б того, що я там терплю. Коли бачу, що парламент на межі, зараз буде вибух, блокування, мені доводиться маневрувати, відступати, примирювати.

(«Сільські вісті»)

 

Олександр Мороз,
голова Соцпартії
— про міністра внутрішніх справ:

— Юрій Луценко зрадив свого батька. Зрадив мене. Зрадив Ющенка. Я про це говорив і говорю неодноразово. Юрій Луценко завжди «забуває» про те, що не є самостійним політиком і свої пости він зайняв не завдяки професійним якостям, а завдяки тим людям, яких він потім зраджував.

(«ЛігаБізнесІнформ»)

 

Арсеній Яценюк,
голова «Фронту змін»
— про законотворчість Верховної Ради:

— Одна й та ж норма читається не двояко, а трояко. Як хочеш, так і прочитається. Парламент перетворився на «фаст–фуд» — «МакДональдс» з виготовлення законів. Якби ви знали, що вони там пишуть, у тих законах! Кожна партія записує під себе рядки.

(«Миколаївські новини»)

 

Олександр Шлапак,
заступник глави секретаріату Президента
— про те, чому глава держави не погоджується з Кабміном:

— Уряд нагадує мені сьогодні Бармалея зі знаменитого фільму «Айболить–66», який говорив: «Я примушу всіх бути щасливими». Ось чому Президент, безумовно, по дуже багатьох питаннях вимушений не погоджуватися з урядом і ветувати такі рішення.

(ICTV)