Гарячі головки

Гарячі головки

Зимові дні, як правило, спонукають згадувати «важкі» майонезні салати та калорійні гарніри. Проте є їм смачнюща і корисніша альтернатива — з розмаїття капуст: броколі, цвітної, кольрабі, пекінської, савойської, брюссельської тощо. Сьогодні готуємо гарячі страви з різних представників великої родини капустяних.

«Круп’яники» у листі

«Круп’яники» у листі

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Традиційна українська страва — голубці. Але начиняти капустяне листя можна не лише м’ясним фаршем із рисом, цибулею та морквою, є багато рецептів інших начинок, зокрема пісних. Їх описувала і відома в Україні та за її межами кулінарка Дарія Цвек, якій цього року виповнилося б 100 років.

Сезон гедонізму,

Сезон гедонізму,

Якщо вас не надихає гарбуз як їстівний овоч, з якого можна готувати смачні страви, ви не спілкувалися з Юлією Нагорняк. Виконавчий директор Київської регіональної мережі ТМ «Піца Челентано» та «Картопляна хата» переконує, що це жовто–помаранчеве диво варто сприймати як насолоду.

Всі статті рубрики