Так легко вбивати невинних...

Так легко вбивати невинних...

Учора центром столиці Іраку — Багдадом — прокотилася серія з п’яти бомбових замахів із використанням начинених вибухівкою машин. Щонайменше 118 осіб загинули та 197 отримали поранення, повідомляє Бі–Бі–Сі. Першу машину було детоновано поблизу поліцейського патруля у столичному районі Дора, а четверо інших підірвано з інтервалом у кілька хвилин поруч із будинками офіційних та державних інституцій: міністерств внутрішніх справ та соціального захисту, Багдадського університету та Музею мистецтв. Серед жертв є як цивільні, так і держслужбовці та співробітники силових структур.

Геть земне тяжіння!

Геть земне тяжіння!

Ексцентричний британський мільярдер та шукач пригод Річард Бренсон представив позавчора на американській військовій авіабазі Мохаве, що за 130 кілометрів від Лос–Анджелеса, свій новий космічний корабель, який здійснюватиме туристичні рейси на навколоземну орбіту. Політ цим першим у світі комерційним космічним кораблем коштуватиме для бажаючого 200 тис. доларів. Це значно дешевше, ніж польоти

Геній без місця

Геній без місця

Учора стало відомо, що напередодні пізно ввечері у Празі помер головний редактор радіо «Свобода» Пьотр Вайль. Він довго хворів, тож смерть застала письменника і журналіста в лікарні.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики