Виняток і правила «Першого»

Виняток і правила «Першого»

За неповний місяць в ефірі «Першого Національного» з’явилися політичні ток–шоу «Золота булава» та «Українська рулетка». Обидва проекти об’єднує президентсько–виборча направленість. Проте якість у новачків державного каналу — діаметрально протилежна.

Вогонь, вода і багнюка

Вогонь, вода і багнюка

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Формат компанії Endemol має оригінальну назву Wipeout і в перекладі означає «повне знищення». Відбувається воно за допомогою великих і малих атракціонів, води, багнюки та вогняних куль, що рухаються з надшвидкістю. Шоу–змагання Wipeout за кількістю падінь учасників упродовж секунди увійшло до Книги рекордів Гіннеса. І тому не дивує, що для охочих стати учасником «Битви українських міст» є обов’язковим заповнення спеціальної «Картки здоров’я». «Повноцінне медичне обслуговування ми проведемо вже на другому етапі кастингу і запросим для цього професійних лікарів», — розповідає «УМ» виконавчий продюсер каналу Єгор Бенкендорф. В Аргентині, де зніматимуть усі 16 епізодів програми, біля знімального майданчика — як завжди на зйомках таких екстрім–шоу — чергуватиме кілька карет швидкої допомоги.

Оприявлення правди про мор

Оприявлення правди про мор

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Цьогоріч до Дня пам’яті жертв Голодомору на телеекранах з’явилося кілька документальних робіт: на «Першому Національному» відбувся прем’єрний показ стрічки Юрія Терещенка «Пейзаж після мору», «Україна» показала фільм режисера Олександра Смирнова та продюсера Дмитра Харламова «Творці Голодомору». Крім цього, на «Першому» йшли дві роботи 2008 року відомого документаліста Леоніда Мужука «33–й. Материнський спогад» і «33–й. Материнський наказ», які повторювали і на інших каналах, до речі, разом зі стрічкою режисера Наталі Сущевої «Свічка Джеймса Мейса». «Плюси» її включили до своєї програми скорботного дня разом із фільмом «Хлібна гільйотина».

Всі статті рубрики