Десять плюс двійня

Десять плюс двійня

До семи черкаських родин, котрі мають по 12 дітей, додалася ще одна — Анжели та Олександра Кулі з села Демки Драбівського району. Недавно 36–річна Анжела, мати 10 дітей, народила двійню. Донечок назвали Ангеліною та Наталею. «Дівчатка почуваються добре, ми з дружиною щасливі, — каже «УМ» Олександр Куля. — У нас тепер п’ятеро дочок та семеро синів, найстаршому з яких — 14 років». Олександр розповідає, що двійня в їхній сім’ї народилася вперше, хоча в історії його батьківського роду таке траплялося.

Рятівна солома

Рятівна солома

Проект переведення котелень Тлумача на використання соломи замість дорогого природного газу, розроблений місцевими фахівцями, Кабмін України схвалив як вдалу альтернативу традиційним вуглеводням. Проте фінанси на його реалізацію обсягом 4,6 мільйона гривень, передбачені урядовою постановою, десь застрягли в Києві.

«Мародери» з Кабміну

«Мародери» з Кабміну

Днями керівник Полтавщини Валерій Асадчев звернувся до Прем’єр–міністра України Юлії Тимошенко з листом, у якому виданий 12 листопада ц. р. Міністерством охорони навколишнього природного середовища наказ №601 про припинення діяльності дочірнього підприємства «Полтаванафтогазгеологія» НАК «Надра України» «у зв’язку з неприбутковою діяльністю і відсутністю перспектив розвитку» назвав «не тільки безпідставним, а й злочинним». Водночас у згаданій «чолобитній» міститься прохання передати це держпідприємство Полтавській облдержадміністрації в оперативне управління задля його «збереження та відновлення стабільної роботи».

Всі статті рубрики