Десять плюс двійня

02.12.2009

До семи черкаських родин, котрі мають по 12 дітей, додалася ще одна — Анжели та Олександра Кулі з села Демки Драбівського району. Недавно 36–річна Анжела, мати 10 дітей, народила двійню. Донечок назвали Ангеліною та Наталею. «Дівчатка почуваються добре, ми з дружиною щасливі, — каже «УМ» Олександр Куля. — У нас тепер п’ятеро дочок та семеро синів, найстаршому з яких — 14 років». Олександр розповідає, що двійня в їхній сім’ї народилася вперше, хоча в історії його батьківського роду таке траплялося. Він зізнається, що завжди знав, що в його сім’ї буде багато дітей. «Раджу жінкам не боятися, а народжувати. Діти — то найбільша радість», — додає щаслива мама Анжела.

Багатодітне подружжя вже привітали з народженням двійнят представники обласної та районної влади, подарувавши візок для двійняток, ліжечка, постільну білизну, ковдри та подушки. Але Олександр Куля бідкається, що не має постійної роботи і сподівається працевлаштуватися у місцевому сільськогосподарському ТОВ, адже дітей треба ставити на ноги.

До речі, як повідомив «УМ» демківський сільський голова Юрій Пінчук, у цьому селі аж 15 багатодітних родин, 12 дітей є іще в одній сільській сім’ї. А загалом на Черкащині торік народилося 20 тисяч 700 малюків, хоча ще в 2005 році новонароджених було наполовину менше.