Дітям допоможе «Немовля Ісус»

Дітям допоможе «Немовля Ісус»

Один із найбільших педіа­тричних шпиталів Європи — ватиканська лікарня «Немовля Ісус» — співпрацюватиме з українськими дитячими лікарнями. Про це домовилася делегація Міжнародного благодійного фонду «Україна 3000» на чолі з головою його Наглядової ради Катериною Ющенко. Пані Ющенко прибула до Ватикану на запрошення кардинала Тарчізіо Бертоне — державного секретаря Святого Престолу, який є давнім прихильником України і високо цінує зусилля нашої країни у покращенні міжконфесійного діалогу.

У небі — пані президент

У небі — пані президент

Учора президент Індії Пратібха Патіл, яку обрали на цю посаду влітку 2007 року, стала світовою рекордсменкою — першою жінкою–лідером держави, яка здійснила політ на надзвуковому літаку–винищувачу. Пані Патіл побила ще один рекорд — стала найстаршою з жінок, які піднімалися в небо на такого типу авіамашинах.

Нагріли руки на пандемії

Нагріли руки на пандемії

Данська газета Information, публікацію якої вчора передрукували провідні інтернет–сайти світу, викрила корупційні зв’язки кількох експертів Всесвітньої організації охорони здоров’я з фармацевтичними компаніями, котрі збагатилися на продажу вакцини від «свинячого грипу». Вчені отримували гроші від зацікавлених фірм–виробників за те, що давали вигідні їм експертні оцінки розповсюдження «свинячого грипу» на планеті й допомагали сіяти паніку серед необізнаних людей, пише видання. Іншими словами — воозівці створили «пі–ар» новому виду грипу, тим часом як він забрав життя не більшої кількості людей, ніж щороку інші, сезонні, віруси грипу.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики