Грабіжники обирають марлю

Грабіжники обирають марлю

Чергове «протигрипозне» пограбування сталося у Криму: невідомий у медичній пов’язці та з револьвером системи «наган» калібру 7,62 мм навідався на АЗС «Лукойл», що на Керченському шосе у Феодосії. Як повідомляє прес–служба міліції АРК, грабіжнику віддали виручку — 3 300 грн., після чого він зник. Але вже за годину підозрюваного затримали. Ним виявився 49–річний мешканець села неподалік Судака. Цікаво, що міліція виявила ще й цілий арсенал грабіжника, який він приховав неподалік від села Сонячна Долина: гвинтівка KRUP–ESSEN калібру 5,6 мм і півтори тисячі набоїв до неї, гвинтівка Мосіна калібру 7,62 мм і 176 набоїв до неї, близько сотні патронів калібру 5,45 мм і 27 револьверних набоїв калібру 7,62 мм.

Стережіться жінок...

Стережіться жінок...

Як не прикро, вбивством людини в наш час мало кого здивуєш, тим паче — на Донбасі. Навіть коли вбивця — представниця прекрасної статі. Але щоб жінка по–звірячому забила до смерті чоловіка і при цьому не скористалася ні ножем, ані «важким тупим предметом»... Проте є ще такі дами в донбаських поселеннях!

Принца здали свої

Принца здали свої

Кримінальний авторитет утік в Україну після славнозвісної «революції троянд» у Тбілісі. Адже саме тоді в Грузії стали активно саджати до в’язниць іменитих бандитів. Тож цілих п’ять років Паата Чхартішвілі, відомий у кримінальних колах на прізвисько Принц, безкарно контролював потоки героїну, що постачають в Україну з різних країн світу. У Миколаєві, де осів Принц, під його керівництвом перебували ще й бригади барсеточників, які займаються крадіжками з автомобілів. Тому «злодій у законі» безбідно існував. За словами правоохоронців, значну частину своїх прибутків Принц витрачав на наркотики, якими захопився ще в молодості. До речі, Паата неодноразово судимий у Грузії та Росії, на «злодія в законі» коронований ще в 1990 році.

«Жива» вода смерть принесла

«Жива» вода смерть принесла

Правоохоронці Херсонщини швидко вирахували підозрюваних у вбивстві підприємця з Голопристанського району. Ще два тижні тому троє бандитів у масках увірвалися до будинку 50–річного бізнесмена і вистрелили йому в спину на очах у дружини. Саму жінку дуже побили, зв’язали та кинули до підвалу. Коли злодії втекли з будинку — жінка почала стукати, кричати та благати про допомогу. Сусіди почули цей крик, прибігли до будинку та викликали міліцію й «швидку». Однак від важких травм у райлікарні тяжко поранений підприємець помер. При нальоті з будинку було викрадено золоті прикраси і близько тисячі гривень.

Всі статті рубрики