Що то за Серена розпустила коси

18.11.2009
Що то за Серена розпустила коси

Блейк Лайвлі.

Наприкінці минулого тисячоліття жінки в Америці та інших країнах, де йшов телесеріал «Друзі», вимагали від перукарів зробити їм зачіску «як у Рейчел». Завдяки, на перший погляд, простій укладці, яка насправді потребує досить тривалої роботи май­стра, героїня Дженніфер Аністон залишалася найпопулярнішою моделлю для клієнток перукарень аж до цього літа. Та віднедавна першість у цій справі належить зірці іншого серіалу — «Пліткарка». Це «мило» зараз дуже популярне у США і потроху підкорює й інші країни — зокрема його вже демонструють у Росії.

На відміну від темненької Рейчел, красуня Серена ван дер Вудсен із «Пліткарки» — білявка. Укладка в неї й справді бездоганна, тож не дивно, що більшість відвідувачок салонів краси в Новому Світі прагне мати саме таку зачіску. І колір волосся — теж. Отже, як коментують перукарі, тепер у моді «ультраблискучі, живі, трохи розпушені на кінцях світлі пасма». Причому незважаючи на те, що Серена — підліток, таку зачіску хочуть усі: від тінейджерок до літніх дам.

22–річна актриса Блейк Лайвлі, яка зіграла роль нової перукарської ікони, зізнається: «Мене це дуже дивує, але, звісно, лестить. З волоссям мені справді пощастило — воно блискуче і здорове від природи».

І справді пощастило, бо, як запевняють майстри американських салонів краси, для того, щоб зробити таку зачіску «з нуля», тобто з не дуже блискучого й не надто густого волосся, у місяць треба викласти щонайменше 1200 доларів. Адже укладку слід постійно поновлювати, а волосся — підтримувати якісними шампунями й масками.