Пан або пропав

18.11.2009
Пан або пропав

Грецькі футболісти бояться українського грипу. (Фото з сайту Turnir.com.ua.)

Три рази українці зупинялися за крок до фінальної частини європейського чи світового форуму, програючи в «плей–оф». Причому всі три попередні домашні матчі цього раунду наша команда завершувала з невтішним рахунком 1:1. Не влаштує він нас і цього разу. Тому в четвертому випробуванні Олексій Михайличенко налаштовує своїх підопічних на перемогу над греками в основний час — про це головний тренер «синьо–жовтих» розповів на позавчорашній прес–конференції в Кончі–Заспі.

«Шанси суперників на успіх вважаю рівними, але пенальті на тренуванні ми відпрацьовувати не будемо. Нашим же плюсом має стати підтримка «Донбас–арени», — заявив фахівець. Із Льосіком не згодні букмекери, які вважають, що на «мундіаль» потрапить саме Україна: коефіцієнт на перемогу господарів — 1,8, гостей — 3,8.

Залишилися питання стосовно того, чи заповняться трибуни вщерть. За повідомленням «УФІ», на вчорашній ранок продали 30 тисяч квитків (із 50 тисяч). А от у тому, що ложа для почесних гостей не пустуватиме, можна не сумніватися. Зокрема, за матчем збираються стежити Президент Віктор Ющенко і лідер Партії регіонів Віктор Янукович.

Гості з Еллади прибули до Донецька в понеділок — причому в аеропорт усі зайшли в марлевих пов’язках і в розмови з українцями не встрявали. Учора ввечері Отто Рехагель провів прес–конференцію, а його підопічні випробували газон «Донбас–арени».

На відміну від греків, українці прилетіли до місця подій вчора о 21.00 і на поле вийдуть лише безпосередньо перед грою. У нашому таборі одна незначна втрата — з температурою відправили додому захисника Григорія Ярмаша.

Нагадаємо, зустріч почнеться о 20–й годині, а телетрансляцію вмикайте на Першому національному.