Лікнеп для Генпрокуратури

Лікнеп для Генпрокуратури

Минулої п’ятниці в інтерв’ю «УМ» народний депутат Григорій Омельченко повідомив про бездіяльність Генпрокуратури у питанні притягнення до відповідальності міністра внутрішніх справ Юрія Луценка за розголошення таємниці зґвалтованих дітей Олени Полюхович. Із відповідною заявою про злочин, скоєний міністром, до Генпрокурора ще 22 жовтня звернулася мати постраждалих дітей, своє звернення 23 жовтня направив і депутат Омельченко.

Куплю диплом, бо вчитися облом

Куплю диплом, бо вчитися облом

Уже більше місяця ГУБОЗ МВС перевіряє наявність дипломів про вищу освіту в керівників центральних органів виконавчої влади і місцевого самоврядування. Поштовхом до запровадження подібного «чистилища» послугував інцидент із паном Кислинським, звільненим із посади заступника голови СБУ через використання фальсифікованого документа про вищу освіту. Про бізнес на підроблених дипломах, водійських правах, будь–яких посвідченнях знають чи не мільйони українців. Але найбільш у око впадають інциденти з людьми відомими, з владними повноваженнями, котрі все це здобули нечесно.

Ваші документи, пане чиновнику

Ваші документи, пане чиновнику

Коли розгорівся скандал із дипломом Андрія Кислинського, одразу кілька депутатів Могилів–Подільської міськради офіційно звернулись до міського голови з вимогою перевірити справжність документів про освіту людей, які займають відповідальні посади в комунальних службах. Михайло Саволюк, який нині очолює місто, відреагував на ініціативу відразу. Він не тільки видав розпорядження, яким створив комісію для перевірки, а й сам подав приклад, виставивши на інтернет–сайті свої дипломи.

Всі статті рубрики