Це тобі за Сталіна!

Це тобі за Сталіна!

Кримінальна справа про жорстоке вбивство миколаївських пенсіонерів — 80–річного ветерана Вітчизняної війни Івана Степановича та його дружини Олени Миколаївни — довго залишалася не завершеною. Вбивця холоднокровно прибрав усі докази проти себе, та й визначити його місцеперебування виявилося досить складно. Весь цей час підозрюваний переховувався у родичів у Київській області, придумав для них історію про переслідування з боку бандитів за неіснуючий борг. Чоловік справно навідувався до храму: ставити свічки за упокій невинно вбитих ним людей похилого віку, щоб вони не приходили до нього уві сні. Але нарешті прийшли міліціонери — наяву.

Злодії їдуть на дачу

Злодії їдуть на дачу

Саме зараз, по закінченні дачного сезону, коли кияни повертаються до своїх квартир, для злочинців розпочинається активний сезон крадіжок. Із початку 2009 року на території Київської області зафіксовано майже 200 дачних крадіжок, більшість з яких припадає саме на осінь. Як повідомила «УМ» працівниця прес–служби обласної міліції Київщини Любов Задорожна, зловмисники вигадують безліч способів проникнути у житло — ні замки, ані ґрати на вікнах не можуть стати їм на заваді. Одним власникам «щастить» на дрібних крадіїв, ласих до консервації й картоплі. Інші ж можуть лишитися без техніки й будматеріалів. Особливий попит серед злодіїв має металобрухт — на будь–якій дачі знайдеться металевий посуд, проволока або арматура.

Я дончак, всі на коліна!

Я дончак, всі на коліна!

Донським козакам кордони не писані. Очевидно, саме так вважав один із таких маскарадних офіцерів–дончаків, який позавчора добряче побешкетував на українському пункті пропуску «Успенка», що на Донеччині. Обставини затримання 26–річного росіянина, який хотів покомандувати «зеленими кашкетами», «УМ» повідомив речник Державної прикордонної служби України Олег Бойко.

Кривавий «гарем»

Кривавий «гарем»

Сам факт насильницької смерті 54–річного сімферопольця потрапив до міліцейських зведень ще півроку тому. Тіло чоловіка, завернуте у килим, знайшли в одній із багатоповерхівок курортної Алупки після колективної заяви сусідів про стійкий трупний запах у під’їзді. Резонансу ж темній історії додало те, що покійний мав громадянство США, щоправда, з російським корінням. Але лише зараз, по завершенні слідства, кримська міліція нарешті «дописала» увесь кримінальний сюжет з елементами відвертої розпусти.

Всі статті рубрики