Феміда — в павутинні. Всесвітньому

Феміда — в павутинні. Всесвітньому

Останні ініціативи Івано–Франківського міського суду, спрямовані на те, аби встановити, за словами його керівництва, «відкрите, доступне, справедливе й ефективне судочинство», насправді виявилися дуже сміливими кроками. «Люди нині відчувають глуху неприязнь до влади, судової зокрема, — зазначив «УМ» голова міського суду Андрій Малєєв, — тому ми пробуємо налагодити взаєморозуміння тими способами, які нам видаються можливими».

Що на депозитах голови ВАСУ?

Що на депозитах голови ВАСУ?

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Керівництво Вищого адміністративного суду України перешкоджає слідчій групі у складі співробітників СБУ, Генеральної прокуратури та НБУ здійснити перевірку рахунків голови суду Олександра Пасенюка, повідомляє УНІАН. Раніше стало відомо, що СБУ надіслала до Національного банку України лист про необхідність перевірки всіх банківських рахунків і депозитних скриньок, відкритих в українських фінансових установах на ім’я голови Вищого адміністративного суду України пана Пасенюка.

Безплатний «передвиборчий» сир

Безплатний «передвиборчий» сир

Луганська міліція розшукує двох шахрайок, що незаконно заволоділи грошима принаймні однієї місцевої пенсіонерки — Надії Іванівни. 80–річна жінка дала себе розговорити двом симпатичним дівчиськам, які представилися практикантками, що працюють у міськвиконкомі і виконують важливе доручення: надають допомогу пенсіонерам у вигляді пластикових кредитних карток із 40–відсотковою знижкою. Скільки облагодіяна людина покладе на цей рахунок грошей, настільки вона зможе користуватися знижкою. У будь–якому магазині. На запитання пенсіонерки, кому ж треба дякувати за таку турботу, дівчата відповіли, що йдеться про одного з кандидатів у президенти, який організував благодійний фонд.

«...А коштує це один янукович»

«...А коштує це один янукович»

Кількість шахрайств, на які попадаються довірливі громадяни, на Вінниччині залишається майже незмінною: торік за десять місяців їх було зафіксовано 236, у цьому році — 240. Однак цікаві акценти внесла виборча кампанія та закон про підвищення соціальних стандартів, чим відразу вирішили скористатися спритники.

Всі статті рубрики