Популярність до бійки доведе

06.11.2009
Популярність до бійки доведе

«Оскароносна» Різ Уїзерспун, яка рік–два тому була найбільш оплачуваною актрисою Голлівуду, знову на хвилі популярності. 33–річна білявка погодилася зіграти одразу дві ролі — головної героїні у фільмі «Правило №1» і продюсера цієї ж стрічки. Окрім того, на наступний рік заплановані прем’єри трьох фільмів за участю Різ: «Спортивна вдова» Девіда Міркіна та поки що безіменні проекти Джеймса Брукса і Камерона Кроу. На 2011–й у розкладі актриси значаться стрічки «Наша сім’я хвилюється» та «Розбірки в Токіо». Є плани й на 2012 рік — Уїзерспун погодилася зіграти у фільмі «Зникнення Банні Лейк».

Окрім акторської кар’єри, колишня «Білявка в законі» активно займається благодійною й рекламною діяльністю як «обличчя» косметичної компанії Avon. На полицях парфумерних крамниць ось–ось з’явиться новий аромат In Bloom («У цвіту»), і Різ працює над його просуванням, встигаючи побувати й на телебаченні, і на зустрічах із громадськістю, і на прес–конференціях для журналістів. Акторка сама брала участь у створенні цих парфумів, наполігши на тому, щоб основними нотами були аромати магнолії, гарденії та жимолості.

Попри таку зайнятість, Різ примудряється приділяти достатньо уваги і своїм двом дітям, і коханому Джейку Гіленхаалу. Не пропускає й занять у спортзалі. З огляду на популярність, візити до «тренажерки» не обходяться без ескорту надокучливих папараці. Через них Уїзерспун днями ледве не постраждала, опинившись в епіцентрі «розборок». Двоє фотографів, змагаючись за можливість зробити краще фото, влаштували штовханину, яка стрімко переросла в серйозну бійку. Перелякана актриса була змушена зателефонувати в поліцію. Тепер Різ виступатиме як свідок у справі про хуліганство.