«Сидів три дні, прикутий наручниками до батареї»

«Сидів три дні, прикутий наручниками до батареї»

Справа Сергія Верхогляда, про яку неодноразово писала «УМ», тягнеться вже п’ятий рік. Звинуваченого у вбивстві хлопця позбавили волі на десять років. Сергій відсидів ледь не половину терміну, коли Верховний Суд побачив порушення в розгляді справи й передав її до Полтавського апеляційного суду, який призначив додаткове розслідування. За всі ці роки лише єдиний раз був допитний перший, чи не головний свідок у справі Сергій Литвин. Скрізь посилалися на його свідчення, а самого знайти буцімто не могли. Хоча два роки з тих, що минули, Литвин відбував покарання в колонії, а відтак відшукати його було дуже просто. Сьогодні Литвин заявляє, що свідчення дав під тортурами. Він попросив зустрічі з журналістами, аби розповісти їм правду. Так Сергій та його мати хочуть убезпечитися від нового ймовірного тиску «правопохоронців».

Подивися порно — і спатки

Подивися порно — і спатки

У це важко повірити, але до такого «кіно» малого привчила рідна мати! Як повідомила «УМ» працівник прес–служби обласної міліції Київщини Юлія Сінчак, маленький Максим звик зростати поряд із трьома сусідськими дітьми шкільного віку, які постійно з ним гралися та годували його. Його ж мати регулярно зловживала оковитою й залишала малого на сусідів, щоб не заважав відпочивати. Школярі ж, приходячи до них додому, щоб узяти Максимка із собою на вулицю, неодноразово бачили, як хлопчик із великим зацікавленням переглядає «ну дуже доросле кіно», яке йому включала матуся. Такі сеанси не пройшли безслідно.

Криваві перегони

Криваві перегони

Жахлива трагедія сталася наприкінці минулого тижня на привокзальній площі міста Березань, що на Київщині. Як повідомила «УМ» працівник прес–служби обласної міліції Київщини Юлія Сінчак, 19–річний хлопець залишив свій привабливий «БМВ» із ключами в замку запалювання поблизу кіоску «Кури–гріль». Підійшовши до кіоску, хлопець побачив, що його «бумер» починає рухатися. Парубок устиг підбігти до правої передньої двері й учепитися за неї, але потрапити в салон своєї машини йому так і не вдалося: крадій за кермом почав різко набирати швидкість. Маневруючи іномаркою, злодій не впорався з керуванням і зіткнувся правою стороною «БМВ» із мікроавтобусом «Газель».

Всі статті рубрики