Полювання на голову

Полювання на голову

Уже кілька днів у селі Потоки Катеринопільського району селяни цілодобово чергують у сільській раді. Вони звинувачують сільську голову Галину Карпенко в незаконному продажі частини їхнього пайового майна, котре залишилося у спадок від колгоспу, і вимагають справедливості у вирішенні цього питання. Тим часом голова села накивала п’ятами у невідомому напрямку, прихопивши із собою печатку сільради. Стежать селяни й за будинком голови села. Але від неї — ні слуху ні духу. Жінка вимкнула мобільний телефон і де тепер перебуває — ніхто не знає.

Смерть від джипа чи байдужості?

Смерть від джипа чи байдужості?

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

12 жовтня відділ із розслідування ДТП слідчого управління головного управління МВС у Дніпропетровській області порушив кримінальну справу за фактом скандальної ДТП, що трапилася 11 жовтня в обласному центрі. За повідомленням правоохоронців, того дня близько 6.30 ранку джип–позашляховик Infiniti помаранчевого кольору смертельно травмував просто на пішохідному переході, що на проспекті Гагаріна, 62–річну Любов Темну, сторожа Дніпропетровського національного університету.

Сміття? Ні, вже «цукерка»

Сміття? Ні, вже «цукерка»

Днями Кременчуцький міськвиконком затвердив нові тарифи для населення за вивезення та захоронення побутових відходів. Якщо раніше за транспортування на сміттєзвалище одного кубічного метра сміття мешканці квартир сплачували комунальному підприємству 27,59 гривні, то тепер вартість цієї послуги збільшується до 35,64 грн. А якихось два місяці тому той самий виконком міськ­ради «канонізував» збільшення на 40—50 відсотків і норм утворення побутових відходів на одного мешканця.

Всі статті рубрики