Собаки не винні...

Собаки не винні...

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Нещодавно до травмпункту центральної Донецької міської лікарні бригадою швидкої допомоги у вкрай важкому несвідомому стані з численними ранами була доставлена семирічна дівчинка, мешканка Пролетарського району. Незабаром реанімаційною бригадою постраждала була евакуйована в обласну дитячу клінічну лікарню, у відділення інтенсивної терапії і реанімації, адже дитина мала численні рани, стікала кров’ю.

Полковнику, на вихід!

Полковнику, на вихід!

Днями Генпрокуратура звільнила з–під варти на підписку про невиїзд колишнього офіцера СБУ Валентина Крижанівського, якого звинувачують у зловживанні службовим становищем і вимаганні. Як повідомляє прес–служба ГПУ, причина такого звільнення доволі банальна й логічна водночас: сплив двомісячний термін перебування пана Крижанівського під вартою, призначений йому рішенням Печерського райсуду столиці.

Сліди міліцейського наркокартелю

Сліди міліцейського наркокартелю

Як «УМ» вже повідомляла, співробітники харківського СБУ та УБОЗу затримали шістьох старших офіцерів місцевого Главку міліції, які організували в регіоні транспортування, виробництво і збут практично усіх існуючих на сьогоднішній день наркотиків. Нагадаємо, що на чолі картелю стояли заступник начальника обласного відділу БНОН та начальник міськвідділу кримінальної міліції у справах дітей, який збував зілля молоді. Серед затриманих лише один майор, решта — полковники та підполковники. Але розгром харківської «наркомафії в погонах» триває досі: до тенет правоохоронців потрапляють як кур’єри та постачальники, так і інші «перевертні».

Всі статті рубрики