Найкраща, бо фантастична

21.10.2009
Найкраща, бо фантастична

Ім’я 23–річної Меган Фокс є одним із найуживаніших у жовтій пресі. Ще б пак — вродлива акторка Голлівуду, улюблениця чоловіків, ця брюнетка, примудряється ледве не щодня мельнути таку дурницю, яка не спала б на думку найбільш простакуватій блондинці. Не дивно, що Меган зараз на хвилі популярності.

Днями до переліку титулів сексапільної кралі додалася ще одна, цілком серйозна відзнака: премія Scream Awards найкращій актрисі в жанрі кінофантастики. Приз у вигляді стилізованого цвяха Меган вручили на церемонії нагородження найкращих акторів і творців коміксів, наукової фантастики, фентезі та жахів.

Як нескладно здогадатися шанувальникам зірки, її відзначили за роль Мікаели Бейнс у другому епізоді блокбастера «Трансформери» — фільму, що став культовим для нинішньої молоді. Можливо, такий успіх актриси спонукає режисера «Трансформерів» Майкла Бея передумати і не знищувати героїню Меган у третій серії кіноепопеї. Бо, подейкують, є в нього такі плани: «вбити» Мікаелу на перших же хвилинах «Трансформерів–3», аби додати у фільм інтриги.

Якщо ж режисер не передумає, то на місце героїні Фокс, очевидно, прийде інша героїня й, відповідно, інша актриса. А тим часом сама Меган теж «підсиджує» колег — наступного сезону вона замінить на посаді «обличчя» рекламної кампанії бренду «Емпоріо Армані» саму Вікторію Бекхем. 35–річна Віка разом із чоловіком Девідом рекламувала спідню білизну марки «Армані» два роки, але надалі компанія не захотіла продовжувати з нею контракт. Так само, як і з Бекхемом — його замінить інший футболіст, Кріштіано Роналдо. Він, так само як і Меган, значно молодший за свого попередника.