«Болгарка» і чотири холодильники

«Болгарка» і чотири холодильники

Самому зробити лімузин — така майже авантюрна ідея зародилася у 38–річного мешканця Горлівки Віталія Адаричева, і він, недовго вагаючись, розрізав навпіл свій старенький «Мерседес–116». Коли батьки майстра–початківця побачили автівку в розтині — ледь не знепритомніли, адже до того їхній син не те що зварюванням не займався, навіть із «болгаркою» справи ніколи не мав. Але бажання створити щось оригінальне своїми руками перемогло всі сумніви.

«Міні–Чорнобиль» у лікарні

«Міні–Чорнобиль» у лікарні

Пацієнтів та лікарів хірургічного відділення Рівненської обласної клінічної лікарні довелося терміново евакуйовувати в інші відділення, натомість до медичного закладу прибули рятувальники, адже виявилось, що з ладу вийшов магнітно–ядерний томограф, а вся лікарня залишилась без освітлення. Лише надвечір із Києва приїхали представники фірми–розробника томографа. Близько опівночі їм удалося ліквідувати причину «аварії». Магнітно–ядерний томограф вийшов із ладу, як вважають фахівці, через ремонтні роботи поза межами лікарні, під час яких було пошкоджено кабель, що постачав електроенергію до томографа.

Обрізали «крила» за сприяння слідству?

Обрізали «крила» за сприяння слідству?

У четвер невідомі жорстоко побили помічника генерального директора Київського авіаційного заводу «Авіант» Івана Васильєва, відтак чоловік у важкому стані потрапив до реанімації, повідомили «УМ» у столичній міліції. На Васильєва напали біля під’їзду будинку, в якому він мешкає. На заводі кажуть, що постраждалий допомагав у розслідуванні фактів розкрадання попереднім керівництвом майна підприємства — сума збитків сягає кількасот мільйонів гривень.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Нема грошей на відносини

Нема грошей на відносини

У Верховній Раді розглядають можливість зекономити на зовнішній політиці держави шляхом закриття у 2010–му році низки «непотрібних» посольств. «Зараз вирішується питання про закриття декількох посольств в Африці та одного в Європі — в Чорногорії», — повідомив заступник голови комітету ВР із закордонних справ Леонід Кожара в коментарі газеті «Дєло». За його словами, наразі планується закрити п’ять посольств, зокрема в Ефіопії. Скорочення стосуватиметься насамперед посольств у державах тропічної Західної Африки, натякнув Кожара. Це, зокрема, Габон, Гвінея та Ангола.

У палаці... судитимуть

У палаці... судитимуть

Кловський палац, розташований на вулиці Пилипа Орлика, 8, сьогодні — як нова копійка. Побудований ще в 1756 році, красою він не поступався Маріїнському палацу. Втім час зробив своє, і будівля потребувала реставрації. «Кловський палац — ровесник Маріїнського, — розповідає головний архітектор проекту реставрації пам’ятки Тетяна Філіпова. — Але багато киян навіть не знали, що такий існує. Метою реставрації було повернути йому велич і статус».

Пожежа з душком

Пожежа з душком

Кілька днів горять мулові поля Бортницької станції аерації під селищем Гнідин, що за 15 кілометрів від Києва. Як «УМ» повідомили в Головному управлінні МНС України у Києві, станом на третю годину вчорашнього дня вогонь охопив площу близько восьми гектарів. Горіння почалося на одному з сухих мулових полів ще 6 жовтня.

Замість вепра застрелили юнака

Замість вепра застрелили юнака

Після похорону минулого вівторка 17–річного мешканця села Товмачик Коломийського району довколишніми населеними пунктами поширилися чутки про те, що юнака в лісі вбила і залишила напризволяще банда браконьєрів, озброєна табельними автоматами Калашникова. Вочевидь, розмови про табельну скорострільну з­брою і причетність до вбивства працівника міліції та родича колишнього високопосадовця МВС пов’язані передусім з тим, що в Товмачику дислокована виправна установа №41, в якій відбувають покарання понад тисяча засуджених під наглядом когорти охоронців.

Всі статті рубрики