Оце так «Панорама»!

Оце так «Панорама»!

Сюди можна прийти і «загубитися» на цілий день. Причому «скуштувати» всіх розваг можна й не встигнути. Бо чого тут тільки нема! Чудовий льодовий майданчик, боулінг на 24 доріжки (з них 8 — для дітей), два найсучасніші більярдні зали, в яких уже розміщено 68 більярдних столів, скеледром, зал лазерних боїв, кілька дитячих кімнат відпочинку, де батьки зможуть на деякий час залишати своїх малят під доглядом вихователів. А ще є арт–кафе, де проводитимуть мистецькі заходи, і два кінотеатри, один із них — формату 4D. В останньому на глядачів чекає об’ємне зображення, що виходить за межі екрана, динамічні крісла, що імітують рух, а зображення супроводжується спецефектами: вітром, дощем, туманом, запахом, спалахами світла тощо. Для гурманів — 17 закладів громадського харчування, кухні на будь–який смак: від італійської до народної буковинської. А найвишуканіших напоїв із різних куточків світу можна скуштувати в так званому винному дворі.

На Донбас — по солодку кісточку

На Донбас — по солодку кісточку

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Із Києва в регіони вже не тільки люди втікають, а й собаки. Днями 45–річний інженер Володимир Воронов вивіз мікроавтобусом зі столиці «на багатші села» 15 песиків. Усі вони стали мешканцями притулку, створеного доброчинною організацією «Фонд захисту тварин» на базі Ясинуватського машинобудівного заводу, що на Донеччині.

Аеропорт імені Прокоф’єва

Аеропорт імені Прокоф’єва

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Із 9,8 мільярда гривень, передбачених на підготовку до Євро–2012, на реконструкцію, а скоріше, на побудову нового аеровокзального комплексу в Донецьку, вже виділено 1 мільярд 300 тисяч гривень. За словами голови Донецької обласної ради Анатолія Близнюка, майбутнє летовище в Донецьку в перспективі має бути тим транспортним вузлом, який зв’яже вантажні потоки з Європи до Азії.

Всі статті рубрики