Мама–посол

23.09.2009
Мама–посол

Жизель Бюндхен.

З огляду на вагітність, одній із найуспішніших топ–моделей світу Жизель Бюндхен довелося на деякий час зробити перерву в роботі. Звісно, зірка насолоджується своїм новим станом, але бити байдики діяльна бразилійка не звикла, адже раніше її день був розписаний буквально по хвилинах. Тому замість фотозйомок і модних показів 29–річна красуня знайшла собі нове заняття: приєдналася до когорти послів доброї волі ООН.

Як повідомляє американська преса, новий посол займатиметься охороною навколишнього середовища. «Я завжди дуже переймалася питаннями довкілля. Я зростала в маленькому місті, тому мені пощастило жити серед природи. Тепер ми повинні зробити так, щоб і в наших дітей була така можливість», — сказала Бюндхен на своїй «інавгурації» у нью–йоркському парку Вашингтон–сквер.

До речі, днями Жизель та її чоловік, американський футболіст Том Брейді, дізналися стать своєї майбутньої дитини: як запевняє часопис «Нешнл енквайр» (який часто публікує й хибну інформацію), це буде хлопчик, і батьки вже нібито навіть вирішили назвати його Габріелем.

Нагадаємо, у Тома вже є дворічний син від колишньої подружки Бріджет Мойнехен, а для Жизель це буде перша дитина.