ЦИТАТИ ТИЖНЯ

18.09.2009

Віктор Янукович,
лідер Партії регіонів
— про свою опозиційну жертовність:

— Я краще б сів третій раз, ніж допустив би нинішню владу до влади. Державі було б дешевше, щоб постраждала одна людина, чим страждає вся країна!

(Gazeta.ua)

 

Ганна Герман,
народна депутатка від ПР
— про можливі джерела надходжень у держбюджет для підвищення урядом соціальних виплат для громадян:

— Гроші для підвищення соцстандартів якщо не валяються на дорозі, то висять на шнурках над усіма дорогами, на всіх бігбордах, які коштують більше 60 мільйонів гривень.

(«Студія «1+1»)

 

Мішель Платіні,
президент УЄФА
— про прогрес України в підготовці до проведення чемпіонату Європи з футболу 2012 року:

— Ситуація перейшла від «червонного» [сигналу] до «жовтого». Це прекрасна новина для нас. Хочу привітати українську владу. Вони раптом узяли необхідні готелі нізвідки. Я так і не зрозумів, де вони взялися, але зараз вони є.

(УНІАН)

 

Святослав Піскун,
народний депутат від ПР, колишній Генпрокурор
— про свій намір знову очолити ГПУ:

— А я повертаюся в крісло Генерального незалежно від того, чи стане Янукович Президентом, [за рішенням суду] як незаконно звільнений. Хай лише Медведько закінчить свою каденцію. І буде все добре, і всім добре. Я ж такий моторний — я за рік народу насажаю стільки! Нехай Тимошенко в’язниці будує по Україні. Тому що в нас буде дуже багато посаджено людей у 2010 році.

(«Ліга.net»)

 

Михайло Потебенько,
колишній Генеральний прокурор України
— про те, чи відчуває він провину за свої дії на початку розслідування «справи Гонгадзе»:

— Яку провину?! Заходи, необхідні для всестороннього, грамотного розслідування, я прийняв. У чому тоді моя вина?.. Мене ця справа абсолютно не колишить. Єдине, де я можу сказати своє возмущеніє: кощун­ственно іздєваються над ушедшим і його близькими, спекуліруя в політичних вопросах.

(«Українська правда»)