Дитячий мор

Дитячий мор

На Запоріжжі порушено кримінальну справу за фактом смерті дитини, яка померла на другий день після вакцинації. Цього разу біда прийшла в одну з родин Енергодара. У міській дитячій поліклініці 4 серпня чотиримісячному малюку зробили щеплення від гепатиту (вакциною «Нерауах он» корейського виробництва) та від дифтерії і правця («Репіахіп»).

Краще гроно–2009

Краще гроно–2009

На півдні України завершується збір ранніх сортів столового винограду. У кого ж він цьогоріч найсмачніший і найкрасивіший, учора визначала Асоціація фермерів–землевласників Криму, організувавши за сприяння Агентства міжнародного розвитку Канади і канадської асоціації МЕDA, першу виставку–конкурс сонячних грон.

Склянка наполовину порожня

Склянка наполовину порожня

Дожилися: столиця Ук­раїни може залишитися без холодної води. Тепер часи, коли не було гарячої, зате текла холодна, згадуватимуться, як манна небесна. Попри втручання уряду і особисто Прем’єра Юлії Тимошенко, голова правління «Київенерго» Едуард Соколовський попереджає, що після свят «частині киян холодну воду не будуть подавати».

Президент і його солдати

Президент і його солдати

Учора на базі міліцейського відомства відбулася нарада керманичів МВС, СБУ та Генпрокуратури, яку провів Президент Віктор Ющенко. Насамперед глава держави закликав правоохоронців під час виборчої кампанії бути поза політикою.

Вболівай по–українському

Вболівай по–українському

В асортименті інтернет–магазину «Динамо» з’явилися нові вболівальницькі аксесуари. Найцікавіший серед них — справжня українська вишиванка, яка відрізняється від традиційної лише кольорами вишивки та наявністю клубної символіки — емблеми футбольної команди.

Розірвані чари Батурина

Розірвані чари Батурина

У середині 80–х років журналісти знаменитої на той час «Литературной газеты» назвали у своєму нарисі палац Розумовського у Батурині «зачарованим», маючи на увазі його нещасливу долю — два століття переходу з рук у руки, пустки та шість невдалих реставрацій.

Всі статті рубрики