Селін і диво. Епізод другий

21.08.2009
Селін і диво. Епізод другий

У житті голосистої канадської поп–діви Селін Діон вдруге сталося диво. Першому диву, до речі, вже вісім із половиною років. Воно, а точніше, він — син Селін та її чоловіка і продюсера Рене Анжеліля Рене–Шарль — ходить до приватної школи у Флориді й навіть не уявляє, скільки сліз пролила його мама, перш ніж їй вдалося завагітніти. У Рене, старшого за дружину на 26 років, виявили рак горла. І хоча йому вдалося побороти страшну хворобу, лікарі попередили Селін, що після хіміотерапії чоловік може поставити хрест на подальшому батьківстві (від першого шлюбу в Анжеліля вже було троє дорослих дітей). Та співачка з цим не змирилася і після тривалого ходіння по лікарях та штучного заплідення на світ з’явився Рене–Шарль.

Наприкінці минулого року в ефірі шоу Опри Уїнфрі Селін Діон зізналася, що вони з чоловіком мріють про ще одного нащадка, і щойно у лютому завершиться її концертний тур, займуться цим питанням упритул. «Ми дуже сподіваємося, що в нас усе вийде. А як ні, то що ж... у нас уже є один диво–малюк», — сказала тоді зірка.На щастя, все вийшло, і днями 41–річна Селін довідалася, що знову вагітна. Перед цим їй знову довелося пройти курс лікування від безпліддя в одній із клінік Нью–Йорка.

Як повідомляє агенція «Ассошіейтед пресс» із посиланням на офіційного речника співачки, друга дитина творчого подружжя має народитися у травні наступного року. Схоже, її батьки — люди зов­сім не забобонні, якщо за таких обставин не бояться повідомляти радісну новину в перші ж дні вагітності.