Усім «Цьомки» від Єви

20.08.2009
Усім «Цьомки» від Єви

«Відчайдушна домогосподарка» Єва Лонгорія насправді сидіти вдома без діла зовсім не збирається. Хоча її чоловік, успішний баскетболіст Тоні Паркер, заробляє достатньо грошей, аби забезпечити кохану діамантами, сумочками «Біркін» по 50 тисяч доларів та іншими речами першої необхідності, Єві дуже подобається працювати самій. Причому не лише на знімальному майданчику, а й у бізнесі. Минулого року актриса відкрила у Лос–Анджелесі ресторан під назвою «Голлівуд’з бесо» («Голлівудський поцілунок»), і цей досвід виявився таким удалим, що зірка вирішила на одному ресторані не зупинятися. Як повідомляє сайт журналу «Піпл», на Новий рік у Лас–Вегасі вона особисто відкриє ще один заклад зі своєї мережі — розкішний ресторан «Бесо–Вегас».

«Я велика фанатка мистецтва кулінарії, мені й самій подобається готувати і насолоджуватися цим процесом, тому ми запропонуємо нашим відвідувачам унікальне меню. Такого не буде більше ні в кого в місті, а Лас–Вегас, хочу вам сказати, тямить у їжі», — запевняє Лонгорія.

Та й це ще не все. Надалі зірка популярного телесеріалу «Відчайдушні домогосподарки» планує організувати ще й мережу міні–ресторанів «Бесітос» («Поцілуночки»). Ці «простіші» версії будуть розташовані в аеропортах Америки.

«Прем’єрні» «Цьомки» від Єви отримає лос–анджелеський аеропорт LAX. За словами актриси–рестораторки, меню в «Поцілуночках» хоч і буде скороченим, порівняно з «основними» ресторанами, але так само зможе похвалитися унікальністю й оригінальністю страв.