Реаліті–шоу по–бразильськи

Реаліті–шоу по–бразильськи

Поліція бразильського міста Сан–Паулу звинуватила популярного телеведучого та депутата законодавчого органу штату Амазонас Уоллеса Соузу в причетності до організованої контарбанди наркотиків та у замовних вбивствах, повідомляє Бі–Бі–Сі. Убивства організовувалися, щоб позбавитися конкурентів та підвищити рейтинг власної телепрограми. Соуза заперечує всі звинувачення та називає їх вигадками ворогів. Поліція наполягає на своєму і стверджує, що має докази про принаймні п’ять замовних убивст, після здійснення яких знімальна група Соузи зявлялася на місці злочину першою, майже одночасно з поліцією.

Розстріл у робочій обстановці

Розстріл у робочій обстановці

Учора о 10.30 ранку (за московським часом) двоє озброєних автоматом та пістолетом чоловіків у камуфляжних формах та масках увірвалися в кабінет міністра будівництва Інгушетії Руслана Амерханова і впритул розстріляли його, повідомляє інтернет–агенція «Газета.ru» із посиланням на заяву прес–секретаря президента Інгушетії Калоя Ахільгова.

Зігнала злість на Моні Лізі

Зігнала злість на Моні Лізі

Громадянка Росії, розлючена тим, що не отримала право на проживання у Франції, прийшла до Лувру і жбурнула керамічною чашкою в портрет Мони Лізи. Про це повідомила вчора агенція «Рейтер» із посиланням на заяву речника музею Давида Мадека. Замах на шедевр Леонардо да Вінчі стався ще 2 серпня. З картиною, яку захищено куленепробивним склом товщиною два сантиметри, нічого не сталося, а нападницю охоронці знешкодили та заарештували.

Пограбування століття

Пограбування століття

Двом грабіжникам вдалося винести з ювелірного магазину «Графф» на Нью–Бонд–стріт у Лондоні 43 дорогоцінні прикраси загальною вартістю 40 млн. фунтів стерлінгів (60,5 млн. доларів), повідомляє Бі–Бі–Сі. Це друга найбільша крадіжка в історії Великої Британії, як вважає місцева поліція.

Ти тільки не спіткнись на півдорозі, товариш серце...

Ти тільки не спіткнись на півдорозі, товариш серце...

Тоні Хюсман, якому 31 рік тому в клініці Стенфордського університету було здійснено пересадку серця, помер минулої неділі у віці 51 рік, повідомила вчора агенція «Ассошіейтед пресс». Хюсман установив світовий рекорд тривалості життя з пересадженим серцем. 2000 року він став рекордсменом Америки, адже пацієнт, якому було пересаджено серце трохи раніше, ніж Тоні, помер під час операції з повторної трансплантації.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики