Лео й білявки

13.08.2009
Лео й білявки

Анна Вяліцина.

Схоже, попри всі спроби відновити стосунки, Леонардо Ді Капріо таки розійшовся з ізраїльською топ–моделлю Бар Рафаелі. Чутки про розрив були й раніше, але голуб’ята щоразу мирилися й знову милувалися на очах у папараці, демонструючи, що в них усе гаразд. Але тепер, мабуть, доведеться повірити, що екс–закохані побили глеки остаточно. Адже Бар уже зо два тижні всюди з’являється в товаристві іншого — 34–річного мультимільйонера Тедді Сагі, який входить до тридцятки найбагатших людей Ізраїлю. Судячи з того, як ніжно він обнімає манекенницю за талію, модельна білявка знайшла собі нового кавалера.

А Лео натомість знайшов нову білявку. Судячи з усього, зірка «Титаніка» анітрохи не страждає з приводу розставання з Бар. Бо на фотографіях з іспанського курорту на Ібіці, які відклацали папараці, Ді Капріо аж сяє від щастя, притискаючи до себе іншу кралю модельної зовнішності. Як вдалося з’ясувати американським таблоїдам, новим об’єктом зацікавлення голлівудського красунчика стала 23–річна росіянка Анна Вяліцина. Звісно ж, теж модель — з іншими Лео не зустрічається (нагадаємо, перед романом із Рафаелі в нього були тривалі стосунки з бразильською манекенницею Жизель Бюндхен).

Анна — уродженка Нижнього Новгорода. Вона є однією з небагатьох супермоделей, які мають контракт із виданням Sports Illustrated (так само, як і Бар Рафаелі).

Чи надовго Анна полонила серце Ді Капріо — сказати важко. Але з огляду на те, що вона цілком вписується у стандарти його ідеальної жінки, не виключено, курортні стосунки можуть перерости у щось серйозне.