Викрадення по–галицьки

Викрадення по–галицьки

Резонансне викрадення сталося у вівторок із самого ранку. Директора будівельної компанії «Львіввікнопласт» Олександра Решетнікова люди у масках заштовхали в автомобіль і вивезли у невідомому напрямку, заявили очевидці події. Як повідомив «УМ» речник львівського управління МВС Денис Харчук, із заявою про викрадення до міліції звернулась дружина Решетнікова, яка впродовж кількох годин не могла додзвонитися до чоловіка. Зник директор–будівельник біля 10–ї ранку після відвідин клінічної лікарні на вулиці Дністровській, званій у народі Чорнобильською. У лабораторії він забрав результати аналізів, і після відвідин шпиталю ніхто його більше не бачив.

Археологи залягли «на дно»

Археологи залягли «на дно»

«Ми відкрили цілий музей на дні моря», — так коротко характеризує сенсаційну знахідку з дна Чорного моря директор Департаменту підводної спадщини інституту археології Сергій Воронов. «Музей» — це старовинне візантійське судно, яке науковці датують VIII—ІХ століттями. Сергій Воронов каже, що корабель був, найімовірніше, військовим типу лібурна, і припускає, що він міг піти на дно внаслідок зіткнення з іншим судном — про це свідчать характерні пошкодження корпусу.

Бідняки нікому не потрібні

Бідняки нікому не потрібні

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Із 24 серпня на українському кордоні перевірятимуть фінансовий стан іноземних громадян, які в’їжджають на територію України, попереджає Державна прикордонна служба. Контроль буде здійснюватися безпосередньо на пунктах пропуску за вибірковим принципом. Нові правила перетину кордону не стосуватимуться росіян, для громадян Молдови — мешканців прикордонних з Україною територій — також зробили виняток.

«Випускний» для фазанів

«Випускний» для фазанів

Напередодні відкриття полювання на пернатих, яке розпочнеться цієї суботи ввечері, уманські мисливці випустили на природу Черкащини 250 дорослих фазанів, власноруч вирощених у вольєрах. Загалом Уманська міжрайонна організація мисливців і рибалок, яку очолює Юрій Мулько, цього року виростила 500 таких птахів.

«Продам совість! Дорого...»

«Продам совість! Дорого...»

Щонайменше сто тисяч гривень запоріжець має надію одержати у другій декаді серпня. За те, що для «виняткового продавця», судячи з його ж пояснення, є зайвим: шукаю, мовляв, покупця для совісті знайденої, яка, будучи продуктом ще совдепівської епохи, постійно конфліктує з існуючою в господаря на монопольних правах: «Дві совісті у двоканальний режим ніяк не впишуться — наявна не вживається з кимось втраченою у ще, ясна річ, минулому тисячоріччі».

А проблеми звалимо на людей

А проблеми звалимо на людей

Тару добровольці громадського руху «Відродження Херсона» здали, а на виручені гроші відкрили рахунок у банку, на якому поки що лежить одна тисяча гривень. Лебедине озеро розташоване у самому центрі Херсона. Раніше це було найулюбленіше в народі місце для відпочинку, а нині — велике захаращене сміттєзвалище, де живуть бомжі й безпритульники. Цей об’єкт став таким через банальну жадібність місцевих чиновників. Справа в тому, що ще сім років тому озеру потрібен був капітальний ремонт — стали протікати труби, а штучна водойма почала розвалюватися. Поки грошей на проведення робіт не було, чиновники вирішили просто злити воду з озера. Саме тоді одна із заступників мера Херсона запропонувала викупити цю частину землі (разом із водоймою) з муніципальної власності.

Міністр як взірець

Міністр як взірець

Ледве встиг ущухнути міжнародний скандал з міністром внутрішніх справ України Юрієм Луценком, як на шпальтах німецьких газет з’явилась нова історія: в аеропорту Франкфурта–на–Майні затримали п’яного українця. Інцидент трапився ще в суботу, 8 серпня, проте розголосу набув тільки цими днями. 27–річний український моряк Олександр, очевидно, випив зайвого і почав бешкетувати на борту літака LH507 «Люфтганзи», який прямував із Сан–Паулу до Франкфурта–на–Майні, повідомляє «Німецька хвиля».

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики