Хмари над «податковим раєм»

Хмари над «податковим раєм»

Уряд Швейцарії провів позавчора спеціальне засідання щодо розташованого в Цюріху банку UBS, який США звинувачують у тому, що він сприяє частині американців ухилятися від сплати податків, повідомляє «Євроньюс». У США очікують на чітку реакцію Швейцарії. Американська податкова служба підозрює, що приблизно 52 тисячі громадян США є клієнтами UBS і розмістили на його рахунках приблизно 15 млрд. необкладених податками доходів. Американці бажають отримати від швейцарців прізвища злісних неплатників податків, які заховали гроші в UBS, але надання такої конфіденційної інформації суперечить швейцарським законам про захист банківської таємниці.

Метан ударив з–під Словаччини

Метан ударив з–під Словаччини

Рятувальні загони продовжують пошуки тіл 20 шахтарів, які загинули позавчора внаслідок вибуху газу на вугільній шахті в місті Хандлова, повідомляє інтернет–сайт словацької газети «Правда». Учора вдалося знайти та підняти на поверхню вісьмох загиблих. Тіла настільки обгоріли, що людей неможливо впізнати. Доля реш­ти — тих, яких, певно, ще й сьогодні невтомно шукатимуть, — невтішна. Найімовірніше, вони загинули, перед­бачає міністр економіки Словаччини Любомир Яхнатек.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Непораховані жертви

Непораховані жертви

Тайфун «Моракот» («Смарагд»), який від суботи лютує над країнами Південно–Східної Азії, влаштував справжні «жнива смерті». Кількість людських жертв іде на сотні. В Китаї, у місті Пенсі, вчора внаслідок зсувів завалилися шість чотириповерхових багатоквартирних будинків. Рятувальникам удалося видобути живими з–під уламків лише шістьох людей. Китайська влада припускає, що під руїнами цих «панельок» поховані ще сотні. Хоча в цій країні офіційно загиблими визнано лише шестеро осіб. Стихія зруйнувала тут шість тисяч будинків, знищила понад 380 тис. гектарів сільгоспугідь. Збитки попередньо оцінюють у 1,3 млрд. доларів.

Всі статті рубрики