Крадіжки під стукіт коліс

Крадіжки під стукіт коліс

Курортний сезон у самому розпалі. І хоча відпочивальників під час кризи й поменшало, але охочих розжитися за їхній рахунок — навпаки. Купа кишенькових злодіїв, шахраїв та грабіжників кинулась до пасажирських потягів, щоб «почистити» кишені пасажирів ще до того, як вони доберуться до моря. Таку негативну тенденцію цього літа фіксують у МВС. Водночас, на Богомольця, 10 нарікають, що «Укрзалізниця» скасувала іменні квитки, адже швидко і напевно з’ясувати завдяки базі даних квиткових кас, хто саме їхав із потерпілим у вагоні, тепер неможливо. Отож громадянам треба бути пильнішими.

«Кайфові» ананаси

«Кайфові» ананаси

По допомогу до німецьких правоохоронців із Федерального кримінального відомства вітчизняна спецслужба була змушена звернутися, оскільки саме через ФРН проходив канал контрабанди кокаїну, який налагодили наркоділки з українським громадянством та їхні партнери з інших країн. «Кокс» завантажували в Аргентині, а потім, щоб заплутати сліди, вантаж навмисно проводили через кілька країн транзитом. Пунктом призначення була не Україна. На наших теренах кокаїн перевантажували до автобусів міжнародного сполучення, звідки він прямував до сонячної Італії.

Кривавий день народження

Кривавий день народження

Господар однієї з дач у Чернівцях повідомив правоохоронцям про жахливу знахідку біля свого будиночка. Собаки розрили труп чоловіка та ще й добряче його порвали. Чернівецьким міліціонерам удалося дуже швидко встановити особу потерпілого та обставини злочину. З’ясувалось, що це саме той молодик, про зникнення якого ще в середині липня повідомила його бабуся.

Всі статті рубрики