Киці — окремо, ляльки — окремо?

12.08.2009
Киці — окремо, ляльки — окремо?

Усі дівчата, що пройшли через «Пуссікет доллз».

«Пуссікет доллз», один із найпопулярніших нині дівчачих гуртів, перебуває на межі розпаду. Вкотре. Бо чутки про те, що учасниці групи починають сольні кар’єри, регулярно виникають протягом щонайменше чотирьох із шести років існування «Киць–лялечок» (так перекладається назва гурту з англійської). Цього разу про «офіційний кінець спільного існування» заявила на прес–конференції в Лондоні Ешлі Робертс.

Та дарма фанати похапалися за валідол — і прес–служба групи в повідомленні для ЗМІ, і засновниця та хореограф «Пуссікет доллз» Робін Антін на своїй сторінці у «Твіттері» спростували слова Ешлі, заявивши, що в «Киць» усе добре, вони успішно гастролюють разом і вже готують новий альбом.

Можливо, «Киці–лялечки» й цього разу втримаються, але диму без вогню не буває. Щонайменше кілька учасниць групи, зокрема лідерка Ніколь Шерзінгер і Кімберлі Вайатт, уже мають досвід сольних виступів, та й інші дівчата час від часу відколюються від колективу. Воно й не дивно, адже стосунки між учасницями напружені. На людях вони стараються виглядати подругами, а за лаштунками переважно лаються й терпіти одна одну не можуть.