Співачка, актриса і просто секс–символ

Співачка, актриса і просто секс–символ

У Донецьку триває продаж квитків на урочисту церемонію відкриття суперсучасного п’ятизіркового стадіону «Донбас Арена», яка відбудеться 29 серпня. Впродовж перших десяти днів серпня квитки на «Гранд Шоу» мали можливість купити власники вже придбаних абонементів на «Донбас Арену», а затим розпочався вільний продаж. Не секрет, потрапити на церемонію відкриття стадіону дуже багато охочих, а тому організатори дійства були змушені вдатися до певних обмежень. Зокрема, власник абонемента може придбати тільки один квиток. А щодо вільного продажу, то вирішено не відпускати більше трьох квитків в одні руки.

«Урожай» для телекартинки

«Урожай» для телекартинки

Позавчорашня робоча поїздка Прем’єр–міністра на Полтавщину цілком присвячувалась аграрній тематиці. Ключовою стала чи не найболючіша сьогодні для селян — зернова тема. Тож одразу після «протокольного» покладення квітів до пам’ятника Миколі Гоголю у Миргороді очільниця уряду оглянула кукурудзяні поля ЗАТ «Райз–Максимко» на території сусіднього Лохвицького району. Врожай тут із року в рік дозріває фактично вдвічі вищий за середньоукраїнський, відтак президент вітчизняного представництва «Райзу» Віталій Цехмістренко, запитавши, чи добре у Юлії Володимирівни з арифметикою, вчив її рахувати прибутки від цієї «американської» культури.

Серпневий зорепад

Серпневий зорепад

В Україні — час загадувати бажання. Саме в ці серпневі дні наша планета входить у хвіст комети Свіфта–Туттля. Тож земляни спостерігатимуть справжнісінький зорепад. Коли частинки пилу (як правило, розміром усього з піщинку) з хвоста комети потрапляють в атмосферу Землі, вони спалахують і залишають після себе слід, як від літака. Нам же здається, що то падають зорі, хоча всього–на–всього горить космічний пил. Спостерігати це явище можна впродовж кількох діб.

Кам’яний гість «Будінвесту»

Кам’яний гість «Будінвесту»

Це дещо нове в реаліях Києва: позавчора у столиці загинув покупець, вибираючи матеріали на складі «Будінвест», що розташований у Голосіївському районі міста. Нещасний випадок стався близько третьої години дня. Але тіло загиблого змогли дістати з–під уламків лише за три години, та й то не без допомоги гірничорятувального загону МНС, який прибув на місце події зі спеціальним спорядженням. Як пояснює прес–служба МНС, на складі тріснули консолі під декоративними кам’яними плитами. Плити зсунулись із місця і своєю вагою смертельно травмували людину. Ім’я постраждалого наразі не називають, відомо лише, що це був чоловік 1983 року народження.

До нас приїхав ревізор

До нас приїхав ревізор

Він стоїть у самісінькому центрі курортного міста майже поруч із монументом літературному «батькові» Миколі Гоголю. По сусідству з ним і розташовані довкола знаменитої «миргородської калюжі» герої інших творів письменника. Автором цих робіт, як і образу Хлєстакова, став полтавський скульптор Дмитро Коршунов.

... і «ватажок команчів»

... і «ватажок команчів»

Двометровий монумент героєві знаменитого роману «12 стільців» Іллі Ільфа і Євгена Петрова з’явився поряд із рестораном «Печеського» в Одеському міському саду з ініціативи групи місцевих бізнесменів. Зовні гіпсовий Іполит Матвійович вельми нагадує комедійного актора Сергія Філіппова, що створив цей образ в екранізації твору Леоніда Гайдая 1971 року.

А веб–сайт треба вдосконалити...

А веб–сайт треба вдосконалити...

Загальні висновки, за результатами опитування абітурієнтів вступної кампанії 2009 року, зробили учасники коаліції з моніторингу вступної кампанії «Вступ 2009 очима громадськості». Про це кореспонденту «УМ» розповіла Алла Волошина, віце–президент творчого об’єднання «ТОРО», координатор Всеукраїнського проекту з моніторингу вступної кампанії. За звітний період в Україні було опитано 2607 абітурієнтів із 30 «вишів». Переважна більшість із них підтвердила, що сертифікат ЗНО відігравав вирішальну роль при вступі абітурієнтів до ВНЗ у вступній кампанії 2009 року.

Вимагай більшого

Вимагай більшого

Сума державної субвенції, що надходить до міського бюджету Севастополя як щорічна компенсація за перебування російських військових підрозділів на території міста, має бути збільшена у три–чотири рази. Про це на вчорашній апаратній нараді заявив голова Севастопольської міської державної адміністрації Сергій Куніцин. Чиновник обґрунтував свою вимогу постановою Кабміну, згідно з якою держава має відраховувати рівно половину отриманих від орендної плати коштів, а також значними валютними коливаннями.

Станцюю, як той лебідь під кулями

Станцюю, як той лебідь під кулями

Щоб додати своїм вимогам наочності, депутати Миколаївської міськради й активісти організації «Екологічний фронт» організували театралізовану виставу. Дівчата, одягнені у білі футболки з емблемою «Кінбурн — SOS!!!», до яких було прикріплено зображення червонокнижних птахів, виконували «Танок маленьких лебедів», яких з автомата розстрілював безжальний браконьєр у камуфляжі. Тож беззахисні «птахи», заляпані кров’ю, падали на поліетилен...

Всі статті рубрики