Убити дракона

Убити дракона

На тлі пустослів’я українських політиків, які ледве не щодня обіцяють нам «український прорив», досвід державного будівництва маленького Сінгапуру просто вражає. Країна, абсолютно позбавлена природних ресурсів, завдяки політичній волі і цілеспрямованості керівництва увірвалася до світової еліти. Інше «диво», яке Україні й не снилося, — повна перемога над корупцією.

Тріумф визволителя

Тріумф визволителя

Незаперечним успіхом обернувся несподіваний візит екс–президента США Білла Клінтона до столиці комуністичної Північної Кореї — Пхеньяна. За добу перебування він устиг зустрітися з північнокорейським лідером Кім Чен Іром, умовити його відпустити двох американських журналісток і вчора відбув із ними до Сполучених Штатів, до Лос–Анджелеса.

Урок румби під дулом пістолета

Урок румби під дулом пістолета

Озброєний чоловік пробрався позавчора ввечері в залу аеробіки в містечку Бріджвіль, штат Пенсильванія, і розпочав стрілянину. Він випустив 52 кулі зі щонайменше двох пістолетів, а потім застрелився сам. Агенція «Ассошіейтед пресс» повідомляє, що дві жінки загинули на місці, а ще одна — в машині швидкої допомоги дорогою до шпиталю.

Всі статті рубрики