На свою кров — з Калашниковим

На свою кров — з Калашниковим

Прокуратура Херсонської області затвердила обвинувальний висновок у кримінальній справі за звинуваченням заступника голови Каховського міськрайонного суду Олега Крюковського у замаху на вбивство рідної сестри та її малого сина. Зараз вирішується питання про направлення зазначеної кримінальної справи до Верховного Суду України відповідно до вимог статті 38 Кримінально–процесуального кодексу України для визначення підсудності, повідомляє прес–служба Генеральної прокуратури України.

Беремо тільки «бакси»

Беремо тільки «бакси»

Першим до тенет міліції потрапив заступник голови однієї з районних рад столиці. Як повідомили «УМ» у прес–службі ГУБОЗ МВС, корупціонера було затримано під час отримання десяти тисяч доларів США, які він вимагав від директора ТОВ. Мовляв, не сплатиш, не отримаєш позитивне для себе рішення ради та підписи у договорі про надання в оренду офісного приміщення. Але підприємець пішов до столичного УБОЗ і вже невдовзі в його офісі правоохоронці затримали посередника. Невдовзі наручники, просто на Хрещатику — на порозі КМДА, приміряв і сам хабарник. Стосовно обох прокуратура Києва порушила кримінальну справу, посадовців затримано.

«Доїльників» — геть!

«Доїльників» — геть!

Цей украй резонансний випадок стався на Закарпатті ще два місяці тому. Втім місцеві правоохоронці весь цей час замовчували ганебне для себе НП. Про фактичне повстання селян проти правоохоронців, яке сталося 11 червня 2009 року в селі Драгово Хустського району, стало відомо лише зараз завдяки Уповноваженому з прав людини Верховної Ради Ніні Карпачовій, до якої і звернулися обурені безміром міліції селяни.

Всі статті рубрики