ХРОНІКА

04.08.2009

Баскетбол

Контрольні матчі (Київ). Чоловіки. Україна — Словаччина — 95:72 (Гладир (24)), 93:59 (Печеров (15)).

Завтра в Угорщині підопічні Валентина Мельничука проведуть перший матч турніру за право залишитися у вищому європейському дивізіоні. Із групи С, де, крім українців та угорців, виступають чехи й естонці, прописку в еліті збережуть дві найкращі збірні.

* * *

Відомий український баскетболіст і тренер Євген Мурзін у наступному сезоні працюватиме з івано–франківською «Говерлою». До цього фахівець тренував «Будівельник» і «Черкаські мавпи».

Тріатлон

Українець Олексій Сюткін став переможцем етапу Кубка Європи в турецькому Ергірдірі на олімпійській дистанції. Ще двоє наших співвітчизників, Андрій Глущенко й Роман Король, посіли четверте й п’яте місця.

Бокс

Чемпіон світу в суперважкій вазі за версіями IBF і WBO Володимир Кличко заявив, що ім’я свого наступного суперника назве наприкінці серпня або на початку вересня. Наразі тривають переговори з олімпійським чемпіоном, першим номером рейтингу IBF — росіянином Олександром Повєткіним. Причому менеджер «Російського витязя» Володимир Хрюнов повідомив, що його команда готова виграти тендер на проведення бою в Москві, оскільки має підтримку від горілчаного бренда з бюджетом 20–25 мільйонів доларів.