У Клуні — нова любов

30.07.2009
У Клуні — нова любов

Елізабетта Каналіс.

Мабуть, усім закоханим у Джорджа Клуні прихильницям доведеться змиритися з тим, що актор до кінця життя не залишить рейтингу найжаданіших парубків світу. Затягнути зірку під вінець намагалися чимало жінок, від простих офіціанток до найперших красунь Голлівуду, але все марно. Джордж залюбки з ними розважається, інколи навіть заводить досить тривалі (до року) романи, але одруження — це не для нього. Хоча кожна наступна подружка переконана, що саме їй пощастить надягти на палець переконаного 48–річного парубка обручку.

Ще кілька місяців тому в це вірила й офіціантка престижного нічного клубу в Маямі Люсі Волверт, із якою Клуні познайомився під час зйомок фільму «В повітрі». Парочка певний час зустрічалася, і 23–річна Люсі, яка мріє стати моделлю, вже почала роздавати інтерв’ю про любов до «найкращого у світі коханця і чоловіка». А дарма, адже свого часу саме за довгий язик Клуні покинув іншу офіціантку з модельними амбіціями — Сару Ларсон. Така ж доля зрештою спіткала й Люсі.

Професія нинішньої подружки, 30–річної італійки Елізабетти Кана­ліс, для Клуні також не нова. У його донжуанському списку вже була телеведуча — британка Ліза Сноудон. Елізабетта, яку вважають однією з найвродливіших жінок Італії, веде італійську версію шоу Total Request Live на телеканалі MTV. Окрім того, вона актриса — знімалася у стрічках із промовистими назвами «Чоловік за викликом–2» та «Територія незайманок».

Джордж, який багато часу проводить в Італії, де в нього на озері Комо є вілла, водить нову коханку по римських ресторанах, дарує квіти, пристрасно цілує на тлі Колізею. Елізабетта залицяння зіркового кавалера приймає прихильно, хоча раніше «виступала» переважно по спортсменах: у неї були романи з футболістами Крістіаном Вієрі і Дідьє Дрогба, мотогонщиком Валентино Россі тощо.

Сумнівно, що її роман із зіркою «Одинадцяти друзів Оушена» триватиме довго, адже обоє постійністю у стосунках не відзначаються.