Маленька, та спритненька

24.07.2009
Маленька, та спритненька

Лілі Аллен під час концерту.

Популярна британська співачка Лілі Аллен вирішила, що самими піснями, хай навіть вони посідають перші місця у чартах і збирають на концерти тисячі слухачів, заробляти на життя ризиковано. Не дай Боже, щось трапиться із голосом — і що тоді? А 24–річна зірка звикла жити з розмахом — тільки на одяг за рік витрачає близько 200 тисяч доларів. Тому Лілі й вирішила перетворити моду на джерело збагачення.

Спершу Аллен підписала контракт із модним домом «Шанель», ставши «обличчям» нової колекції сумок цього знаменитого бренду. Але модель — це в її випадку теж не гарантія безбідного життя, адже Лілі визнає, що зовсім не вписується в модельні стандарти. «Справжні манекенниці на дві голови вищі за мене і при цьому важать удвічі менше, — сміється невеличка на зріст (157 см) співачка. — Хоча в цьому є й плюс — я від них відрізняюся і виглядаю природнішою». Тож тепер поп–зірка вирішила почати ще одну справу: незабаром у продаж надійде перша фірмова колекція ювелірних виробів від Лілі Аллен.

Презентація нової лінії кош­товно­стей відбудеться наступного понеділка в лондонському готелі «Клеріджес». Доти Лілі зберігає дизайн виробів у суворій таємниці. Так само, як і назву колекції. Схоже, таким чином співачка прагне створити довкола цієї події якомога більший ажіотаж. Адже це — її перша іменна колекція.

Свого часу Аллен уже пробувала сили в дизайнерстві — у 2007 році створювала ексклюзивну колекцію вечірніх суконь для випускниць, але не іменну, а для британської марки «Нью лук». Надто успішним той досвід не назвеш, бо особливого резонансу колекція не викликала. Та цього разу, переконана Лілі, її ювелірний дебют викличе фурор.