«Квасити» чи ні?

«Квасити» чи ні?

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Про бочковий квас можна почути багато легенд. Приміром, правдиву — про історію приготування тисячолітньої давнини. Або страшилку для приставучих дітей — «Як його можна пробувати? Там же черв’яки у бочці!» Але ті, хто смакував якісний бочковий холодний квас, нехай і заводського розливу, не проміняють його ні на мінералку, ні на будь–які пакетовані соки чи солодку воду в пляшках. Та чи можна у спекотні дні у Києві знайти смачний квас? Щоб з’ясувати це, ми відправилися до жовтих бочок.

Холодний чай, сер...

Холодний чай, сер...

Коли на вулиці спека, пити хочеться багато. І щоразу тільки підсилюється бажання урізноманітнити асортимент. Виробники ж дбайливо тримають руку на пульсі споживача і щораз підкидають якісь новинки. Одна з останніх на нашому ринку — так звані холодні чаї. Скільки дійсно чаю у пляшках і чи є він там узагалі про це вирішили дізнатися спеціалісти Центру незалежних споживчих експертиз «Тест».

Всі статті рубрики