Стала «поганою» і закохалася

Стала «поганою» і закохалася

Незважаючи на свій молодий вік, 21–річна зірка ритм–н–блюзу Ріанна — дуже сильна жінка. Вона вже повністю відійшла після важких стосунків із колишнім хлопцем, музикантом Крісом Брауном, завершує роботу над новим альбомом і, схоже, має нове кохання. До всього співачка ще й змінила зачіску — замість стрижки «боб», через яку жінки з різних куточків світу тероризували перукарів проханнями «підстригти під Ріанну», у неї тепер «ірокез». Щоправда, не зовсім панківський, бо гребенем догори не стирчить, але все одно досить сміливо. Як пояснює сама зірка, новий імідж покликаний символізувати, що «хороша дівчинка стала поганою».

Гори, токсикомане, ясно!

Гори, токсикомане, ясно!

Бензин може бути не лише пальним, а й «психоактивною речовиною», тобто забавкою для всіляких токсикоманів. Про це пам’ятав пильний працівник поліції австралійського міста Перт, коли побачив на вулиці чолов’ягу, котрий ішов вулицею і якось аж надто дбайливо тримав пляшку з–під апельсинового соку, наповнену бензином, та ще й бавився при цьому запальничкою. Поліцейський вирішив затримати підозрілого типа. Той не надто охоче пішов на співпрацю з правоохоронцем, тож поліціянт застосував електрошокер.

ПРИКОЛИ

ПРИКОЛИ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Оголошення. Завтра у Верховній Раді відбудеться чергова позачергова сесія. Блокування трибуни — винятково в порядку черги!

Всі статті рубрики