Каталися крилаті «Малахіти»

Каталися крилаті «Малахіти»

У читача мимоволі може скластися стійке переконання, що командування Російського чорноморського флоту або якісь його служби зумисно випробовують терпіння кримських ДАІшників і принагідно українських властей. Нагадаємо, увечері 8 липня автоінспектори зупинили і завернули на вулиці Челюскінців у Севастополі озброєну автоколону ЧФ без будь–яких дозвільних документів на перевезення високогабаритного вантажу — крилатих протикорабельних ракет типу «Терміт» чи «Малахіт». Майже та ж сама «пісня» повторилася позавчора. Відмінність тільки у тому, що колону не замикала передбачена у таких випадках пожежна машина (у першому випадку вона була, але у водія не знайшлось техталона. — Авт.).

Нема закону на скутера

Нема закону на скутера

Слідчий Біляївського райвідділу міліції Во­лодимир Костецький завершує дослідчу перевірку обставин наїзду скутера на двох дітей — дев’ятирічного брата і його сестри — на Хаджибейському лимані, що на околиці Одеси. У дівчинки медики діагностували струс мозку, у дев’ятирічного хлопчика — відкриту черепно–мозкову травму. Поки що порушення кримінальної справи затягується лиш через те, що 21–річний водій маломірного плавзасобу також зазнав травм — як у момент нещасного випадку, що стався з його вини, так і внаслідок побиття лихача обуреними очевидцями інциденту. Про це розповів «УМ» начальник Усатівського відділення міліції Біляївського району Борис Попов.

По сліду комара

По сліду комара

Як повідомили «УМ» у прес–службі ГУ МНС у Кіровоградській області, в понеділок до Першої кіровоградської інфекційної лікарні госпіталізували 38–річного інженера української авіакомпанії «УРГА». Він нещодавно повернувся з Республіки Конго.

Петро під вінцем

Петро під вінцем

Петро Симоненко, одразу після завершення процесу розлучення з першою дружиною Світланою, має намір удруге «стати на рушник». Про це повідомив сам лідер Компартії під час он–лайн–конференції на інтернет–сайті видання «Кореспондент».

Убивцю Гонгадзе знайдено

Убивцю Гонгадзе знайдено

Одного з найодіозніших «перевертнів» МВС із генеральськими лампасами багато хто давно вже «поховав», мовляв, такі свідки довго не живуть. Олексій Пукач, як виявилося, спокійно жив в Україні, останній рік — у селі за півсотні кілометрів від Житомира. Його шукали в Ізраїлі, США і Росії, а затримали в аграрному Чуднівському районі, звідки не так далеко до Києва, Вінниці та рідної для 56–річного Пукача Хмельниччини. Місцина ідеальна для переховування — жодного міста, одні селища та села, натомість чудова транспортна розв’язка в усіх напрямках — хоч на авто, хоч залізницею. Жив тут Пукач із співмешканкою та її сином, вирощував корів. Жили бідно. Проста сільська жінка навіть не знала, кого «пригріла на серці».

Всі статті рубрики