З підводи — на той світ

З підводи — на той світ

У селі Глибочок Тальнівського району Черкащини пропав 50–річний чоловік. Володимир Мирончук на власному коні поїхав до свата в сусіднє село Довгеньке, аби навозити тому глини з кар’єра. Увечері, коли робота була вже зроблена, чоловік сів на підводу й подався додому. Але до рідної хати він так і не доїхав. Наче крізь землю провалився.

Опій на мільйон гривень

Опій на мільйон гривень

Донедавна в Білій Церкві злагоджено діяв наркотичний бізнес, започаткований десятьма ділками: восьмеро з них були ромами, двоє — українцями. У банді відчувався матріархат — організатором бізнесу «на ширці» була 50–річна циганка Раїса. Як повідомили «УМ» в облуправлінні з боротьби з незаконним обігом наркотиків, під її керівництвом чоловіки налагодили регулярне постачання до Білої Церкви великих партій ацетильованого опію (від п’яти до десяти літрів на тиждень). «Ширку» завозили з Закарпатської та Миколаївської областей.

Чий ліс? Нічий, забирайте!

Чий ліс? Нічий, забирайте!

Кіровоградська кривава історія за участі БЮТівця Лозинського та загарбаних ним мисливських угідь змушує «відкрити очі» багато на що. У тому числі й на те, що в Україні таки можуть бути приватні ліси (як, до речі, й орендовані прибережні смуги водойм). Виявляється, наше законодавство це ДОЗВОЛЯЄ! Тож табличка при вході у ліс «Приватна власність. Вхід заборонено!» сьогодні може бути цілком законною! На щастя, хоч не при всякому лісі...

Всі статті рубрики