Шустер змінює роботу

Шустер змінює роботу

Савік Шустер знову змінює місце роботи. На відміну від попередніх разів, коли ведучий перейшов спершу з телеканалу ICTV на «Інтер», а потім звідти — на ТРК «Україна», цього разу Шустер міняти «кнопку» не збирається. Натомість міняє запис у трудовій книжці. Як повідомляє сайт «Телекритика», продакшн–компанія «Савік Шустер студіос», яка виробляла ток–шоу «Шустер Live», переоформила статутні документи й тепер називається «Істіл студіос». Разом із прізвищем у назві компанія втратила й «живого» Шустера: згідно з офіційною заявою перейменованої студії, її «обличчя» відмовилося залишитися в «Істіл студіос».

Засідання — позачергове, блокада — регулярна

Засідання — позачергове, блокада — регулярна

БЮТівці не дають парламенту розслабитися. Як тільки депутати линуть думками на відпочинок — фракція Тимошенко збирає 150 підписів задля того, щоб провести позачергове засідання. А фінал такий, як завжди. Учора Партія регіонів знову заблокувала трибуну Верховної Ради, вимагаючи поставити першим питання підвищення мінімальної зарплати та пенсії.

Кубло для «кодла»

Кубло для «кодла»

Народний депутат від Партії регіонів Олександр Черноморов виграв у суді суперечку щодо свого посадового права на «покращення житлових умов». Він є одним із депутатів, які звернулися до парламенту з клопотанням про виділення квартири. Оскільки заяву не задовольнили, чільний діяч «Руської общини Криму» вирішив піти до суду. Позивався успішно.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Саламандра з проколом

Саламандра з проколом

Не ті нині партз’їзди. Шику–блиску мало. Втім, Юлія Тимошенко якраз замислила відпирання білого кольору, про що й повідомила вчора на ювілейному зібранні ВО «Батьківщина», приуроченому до 10–річчя партії. Власне, партійні кольори «Батьківщини» — жовтий, блакитний та малиновий, а от у Блоку Тимошенко — дійсно превалює білий, але, вочевидь, Юлії Володимирівні вже не до таких дрібниць. Скандал з екс–депутатом Лозинським спаплюжив усю БЮТівську «цноту». Ще раз Тимошенко прокололась учора, назвавши свій гурт «командою саламандр», які не бояться ні вогню, ні спецназу, ні «альф» та «морських котиків». Не найвдаліший образ, враховуючи асоціацію з романом–антиутопією Карела Чапека «Війна з Саламандрами», що оповідає про протистояння людства фашизму. Отак несподівано ЮВТ ідентифікувала себе зі світовим злом, зробивши це, мабуть, таки випадково.

Всі статті рубрики