Літо під знаком К

Літо під знаком К

Здебільшого цей овоч асоціюється з ікрою «заморською» з відомого фільму, в якому Іван Васильович змінює професію. Найтрадиційніша наша страва — тушковані кабачки. Насправді ж страв із біло–жовто–зелених величезна кількість — набереться на окрему книгу рецептів. Бо цей нейтральний овоч можна поєднувати практично з усім: м’ясом, рибою, грибами, овочами і крупами.

Смачна юшка з дешевого лосося

Смачна юшка з дешевого лосося

Завжди є винятки з правил. І стосовно недорогої риби, з якої не можна приготувати страви відмінної якості, теж. Багатовікова народна мудрість, наштовхуючись на ринкові реалії, інколи дає збій. У випадку, якщо ви знаєте, де у вашому місті є оптова рибна база (у Києві одна з таких, наприклад, на Оболоні, біля пивзаводу), та вмієте власноруч і засолити форель чи лосося, і засмажити стейки, й уху зварити. Якщо руки до приготування з тушки великої рибини ще не доходили, дослухайтеся до порад нашої читачки, кулінарки–домогосподарки Світлани Блажнової. І тоді ви зможете за помірну ціну приготувати вишукані рибні делікатеси.

Всі статті рубрики