Жизель стане домогосподаркою

01.07.2009
Жизель стане домогосподаркою

Жизель Бюндхен — Рак за гороскопом, це багато чого пояснює.

Бразильська топ–модель Жизель Бюндхен чекає дитину. Журналісти ще два тижні тому розгледіли в Жизель — завжди надзвичайно стрункої — мікроскопічний животик і, як виявилося, не помилилися: манекенниця не заперечує, що вагітна. Її первісток має з’явитися на світ узимку. Щаслива жінка не може дочекатися цієї миті, позаяк дуже любить дітей.

«Я просто шаленію від малюків, — зізналася майбутня мама в інтерв’ю бразильському телебаченню. — І я не просто буду — я вже майже два роки як є хорошою мамою!».

Нагадаємо, у лютому манекенниця, якій 20 липня виповниться 29 років, вийшла заміж за американського футболіста Тома Брейді. У спортсмена є 21–місячний син Джон від актриси Бріджет Мойнехен. Жизель дуже любить хлопчика, і той, схоже, відповідає мачусі взаємністю. Папараці не раз підловлювали їх разом на прогулянці: судячи з цих знімків, у Жизель із Джоном повне взаєморозуміння.

Незабаром одна з найуспішніших моделей у світі буде змушена залишити подіум — принаймні на певний час. Хоча Бюндхен не виключає, що залишиться «в декреті» надовго. «Я хочу стати звичайною домогосподаркою. Тепер для мене найважливіше — це сім’я. Зрештою, за гороскопом я — Рак. Тому хочу сидіти вдома, готувати їсти, розслаблятися. Треба прислухатися до того, що підказує тобі серце», — наголошує зірка подіуму.