Вікі, груди, хірурги

20.06.2009
Вікі, груди, хірурги

На цьому фото — «проміжний» розмір грудей місіс Бекхем.

Одна з найбільш стильних жінок сучасності, як часто називають Вікторію Бекхем у гламурних виданнях, вирішила стати ще «стильнішою». Досі лише одне давало підстави сумніватися у бездоганності її смаку: прагнучи зробити свої форми більш апетитними, аж надто тендітна Віка вочевидь не вгадала з розміром силіконових імплантатів, які вставила в груди. На худенькій фігурі груди розміру 34DD виглядали як чужорідні м’ячі. Тепер дружина футболіста Девіда Бекхема вирішила виправити свою помилку. Як повідомляє британська газета «Сан», з місяць тому екс–учасниця гурту «Спайс гьорл» знову потрапила на операційний стіл, зменшивши розмір грудей до значно скромнішого 34B.

Перший раз під ніж пластичного хірурга Пош Спайс лягла десять років тому. Природний бюст 1–го розміру (34А) не влаштовував її настільки, що Вікі попросила збільшити його одразу до 34D (щось на кшталт 3,5). Однак згодом жіночці й цього видалося мало, і у 2001 році наступна операція додала її грудям ще помітнішої округлості. Коли у місіс Бекхем було вже троє дітей, а цицьки, незважаючи на це, стирчали догори, їй довелося «офіційно» визнати, що всі давно зрозуміли, а Віка вперто заперечувала: пишними персами її нагородила не природа, а хірургія.

Що саме змусило колишню співачку, а нині домогосподарку і дизайнера одягу знову змінити свою думку про ідеальний бюст — невідомо. Можливо, мода на природність. Але факт залишається фактом: в одній з приватних клінік Лос–Анджелеса попередні імплантати їй замінили на менші. Нині 35–річна зірка вже виписалася з лікарні й відновлюється після операції у Франції, в компанії чоловіка і трьох синів.