Спільний патруль

Спільний патруль

Днями журналістам запропонували разом із правоохоронцями узяти участь у реальному патрулюванні вулиць. Адже наприкінці весни МВС, як правило, посилює контроль за правопорядком у «проблемних» населених пунктах країни силами міліцейських спецпідрозділів.

І ти, брате?..

І ти, брате?..

Факт використання рабської праці на Запоріжжі, як це не прикро, не є дебютним. Кілька років тому правоохоронці вже затримували сучасного рабовласника: кореєць–орендар землі у Василівському районі утримував на ланцюгах групу своїх найманців–бомжів!

Прощавай, Антімозе

Прощавай, Антімозе

Учора з аеропорту «Бориспіль» рейсовим літаком Київ—Тбілісі працівники Головного управління боротьби з організованою злочинністю МВС депортували із забороною в’їзду на територію України терміном на п’ять років найвпливовішого «злодія в законі», громадянина Грузії Кухілаву Антімоза, відомого у кримінальних колах на прізвисько «Антімоз».

«Доплатіть, бо вкрадемо»

«Доплатіть, бо вкрадемо»

Днями до кременчуцької міліції звернувся виконавчий директор місцевої філії одного з харківських підприємств, яке займається торгівлею тютюновими виробами. Чоловік повідомив про те, що зловмисники викрали з їхнього офісу 340 тисяч гривень.

Всі статті рубрики