Якщо завтра війна?

Якщо завтра війна?

Напруга на Корейському півострові впродовж останньої доби досягла рівня, який цілком можна назвати «на межі війни». Як повідомляє «Євроньюс», у відповідь на приєднання Південної Кореї до ініціативи з безпеки в боротьбі з поширенням ядерної зброї (на цей час до неї приєдналися приблизно 100 країн світу) постійна військова місія КНДР у демілітаризованій зоні (яка розділяє дві Кореї) заявила, що Пхеньян більше не вважає себе зв’язаним угодою 1953 року про перемир’я, оскільки розцінює крок Сеула як факт оголошення війни.

Ворог у кишені

Ворог у кишені

Франція заборонить використовувати стільникові телефони у початкових та середніх школах, а оператори зв’язку повинні запропонувати користувачам пристрої, якими можна пересилати лише SMS–повідомлення. Все це в рамках урядових заходів щодо зменшення загрози здоров’ю дітей, повідомила міністр освіти Франції Розалін Башело. Для зменшення небезпеки електромагнітного опромінення мозку телекомунікаційні компанії будуть зобов’язані постачати на ринок стільникові телефони, які працюють лише з навушниками.

А тепер — перерва на рекламу. Алілуя

А тепер — перерва на рекламу. Алілуя

З липня цього року головний голос Католицької церкви — «Радіо Ватикан» — почне транслювати рекламні блоки. Таке станеться вперше в історії однієї з найстаріших європейських радіостанцій, яка веде мовлення з 1931 року. Появу реклами в ефірі головної радіостанції католиків зумовила потреба виживання в умовах світової фінансової кризи. Річне мовлення станції поглинає з бюджету Ватикану 30 млн. євро. Тому святі отці звернули увагу на найпростіший спосіб трохи підзаробити. Спеціальна ватиканська агенція буде ретельно прослуховувати пропоновану рекламу, щоб переконатися, що та повністю відповідає моральним нормам та правилам Католицької церкви, повідомив директор папської радіостанції і за сумісництвом речник Ватикану Федеріко Ломбарді.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики