УЇК–ЕНД ФУТБОЛЬНОЇ ЄВРОПИ

УЇК–ЕНД ФУТБОЛЬНОЇ ЄВРОПИ

«Манчестер юнайтед» 18–й раз у своїй історії і втретє поспіль виборов чемпіонство в англійській прем’єр–лізі. Для оформлення титулу за тур до фінішу підопічним Алекса Фергюсона вистачило нічиєї з «Арсеналом». «Канонірам» так і не вдалося помститися «червоним дияволам» за поразки у півфіналі Ліги чемпіонів.

Страйк на колесах

Страйк на колесах

Учора учасники тритижневих перегонів Апеннінським півостровом отримали перший на нинішній «Джиро» день відпочинку. Знадобився він не лише для відновлення фізичних сил після милування альпійськими краєвидами Італії й Австрії, а й для осмислення подій, що відбулися на останніх двох етапах.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Травневі нулі Харкова

Травневі нулі Харкова

У вітчизняній прем’єр–лізі нез’ясованими залишились тільки два важливі питання: який клуб посяде четверте місце, що дає право виступити в Лізі Європи, а також хто складе компанію «Харкову» в невеселій справі пониження класом.

Без апеляції ти не грація?

Без апеляції ти не грація?

На жаль, такий граціозний і привабливий вид спорту, як художня гімна­стика, останніми роками ніяк не може звільнитися від ярма без скандалів. І на черговому континентальному форумі, що завершився в неділю в Баку, далеко не все було чисто й безхмарно.

Всі статті рубрики