До росіянок — з любов’ю

16.05.2009
До росіянок — з любов’ю

Євгенія Володіна — вибір «рестлера».

Голлівудські мачо останнім часом шаленіють від російських краль. Спершу 39–річна Оксана Григор’єва полонила серце колись доброго сім’янина Мела Гібсона, а тепер, схоже, й колишній казанова з «9 1/2 тижнів» Міккі Рурк запав на уро­дженку Казані Євгенію Володіну. 24–річна Женя (параметри 84–61–88 при зрості 179 см) — дуже популярна на Заході модель. Її зображення прикрашало обкладинки більшості найпопулярніших глянцевих видань. Росіянка працює на показах модних будинків «Валентіно», «Шанель», «Ів Сен Лоран», входить до когорти «янголів» виробника жіночої білизни «Вікторіяз сікрет». Захоплені шанувальники моди й жіночої вроди називають її російською богинею та амазонкою.

Не дивно, що познайомившись із такою красунею, відомий ловелас Рурк закохався з першого погляду. Тим паче що Міккі завжди надавав перевагу дівчатам модельної зовнішності й навіть був одружений із манекенницею Керрі Отіс (вони розлучилися 11 років тому). Тепер 56–річна зірка фільму «Рестлер» пригадує, як воно — зваблювати молодих топ–моделей. Папараці вже не раз «ловили» їх із Володіною у нічних клубах та на різних вечірках, де парочка обнімалася й цілувалася.

Утім навряд чи з цього вийде щось серйозне. Женю, схоже, просто тішить увага відомого актора, а Рурка складно назвати постійним. Тільки в березні, під час поїздки до Москви, він палко залицявся до тамтешньої співачки Ірсен Кудікової. І, як стверджує сама Ірсен, навіть запропонував стати його дружиною. А потім чкурнув у свою Америку й думати про «кохану» забув. Більше того, тепер запевняє, що ніколи таку не знав і нічого такого не казав.