Гіленхаалу подали добрий приклад

Гіленхаалу подали добрий приклад

Прихильники красивої голлівудської пари Різ Уїзерспун і Джейка Гіленхаала ніяк не дочекаються, коли їхні улюбленці одружаться. Актори зустрічаються вже більше року й мешкають переважно під одним дахом, але оформляти свої стосунки офіційно не поспішають. 33–річна Різ іще відходить від важкого розлучення з першим чоловіком Райаном Філіппом, від якого має двох дітей, а в родині 28–річного Джейка, схоже, заведено тягнути з одруженням.

Задер — і в тюрму!

Задер — і в тюрму!

У рубриках типу «Курйози» різних ЗМІ досить часто трапляються повідомлення про те, що ім’ярек навмисно скоїв злочин, аби повернутися до в’язниці, де йому вельми сподобалося. (Звісно, в таких випадках ідеться лише про тюрми в цивілізованих західних країнах.) Але те, до чого вдався 27–річний новозеландець Тімоті Кемпкін, ні в які ворота не лізе. Аби знову потрапити за ґрати, цей розумник... задирав спідниці у жінок.

ПРИКОЛИ

ПРИКОЛИ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Геть сюрпризи. У приміщенні податкової служби продаються амулети від позапланової перевірки. Вартість такого амулета — приблизно як хабар при позаплановій перевірці.

Всі статті рубрики